Your opinion can change this blog!


Your honest opinion can help decide the future of this blog! 

Recently I have received a few requests for English translations of my latest blog posts. This is something I that do not wish to ignore. As an almost English-Spanish graduate, I believe my English has improved enough to take this blog to a higher level and reach a bigger audience.
My question is: do you agree with an all-round English blog? Your opinion is important to me. This blog started in order for my friends and family to be able to follow me on my adventures in Barcelona. Afterwards, I decided I wanted to continue my travel blog, because I like writing and love traveling. As happiness is only real when shared,  it makes me really happy that other people are interested in my stories as well. However, I do not want to forget my earliest readers neither.
If you want to add something to this poll, let me know in the comment box below!

 

Jouw eerlijke mening bepaalt mee de toekomst van deze blog!
De laatste tijd heb ik enkele keren de vraag gekregen of ik ook Engelse vertalingen van mijn laatste blogberichten had. Dit is natuurlijk een vraag die ik niet zomaar wil negeren. Nu ik bijna afgestudeerd ben in Engels-Spaans, durf ik te denken dat mijn Engels wel ver genoeg gevorderd is om stand te kunnen houden in de blogwereld. De bedoeling is dan om een groter publiek te kunnen bereiken.
Mijn vraag is nu: ga jij ermee akkoord dat deze blog volledig Engelstalig wordt? Jouw mening is belangrijk voor mij. Ik ben met deze blog begonnen, zodat mijn familie en vrienden mij zouden kunnen volgen tijdens mijn avonturen in Barcelona. Daarna heb ik dan besloten dat ik mijn reisblog wilde voortzetten. Gewoon, omdat ik schrijven leuk vind en hou van reizen. Bovendien is happiness only real when shared en niets maakt me blijer dan dat er andere mensen zijn die ook in mijn verhalen geïnteresseerd zijn. Desondanks wil ik mijn allereerste lezers niet uit het oog verliezen.
Heb je hier nog iets aan toe te voegen? Laat het me weten in een reactie hieronder!

Wat denk jij?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s