Rustig weekendje weg: La Somme

Je hoeft niet lang te reizen als je een weekendje weg wilt om even aan alle drukte te ontsnappen. Vorig jaar had ik toevallig 3 dagen na elkaar vrij van mijn vakantiejob, dus namen ik en enkele familieleden de last-minute beslissing om twee daagjes naar Picardië in Noord-Frankrijk te trekken. Moet kunnen, toch? Met de auto duurt de trip niet langer dan vier uur en je komt in een prachtig gebied terecht waar je even lekker kan uitwaaien.

Aangezien het hier wel degelijk om een ‘rustig’ weekendje weg gaat, valt er niet veel anders te beleven dan rondrijden met de auto en genieten van de omgeving, hier iets gaan eten en daar een terrasje doen, kuieren langs de baai van de Somme… Maar het klinkt zalig! (En, even heel eerlijk, elk excuus om een reisje te maken is mooi meegenomen, niet waar?)

De Somme is een rivier in Noord-Frankrijk. De oorspronkelijke naam is Keltisch en betekent ‘rustigheid’. Is je euro al gevallen?

De Somme is een rivier in Noord-Frankrijk. De oorspronkelijke naam is Keltisch en betekent ‘rustigheid’. Is je euro al gevallen?

La Somme

Waar ga jij naartoe als je er even tussenuit wilt?

 

Thoughts?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.