Getest: LAKstore

Laat me beginnen met te zeggen LAKstoredat ik een haat-liefde relatie heb met nagellak. Ik hou ervan hoe een kleurtje op je nagels een outfit kan opleuken, maar ik kan me er ook flink aan ergeren. Op de een of andere manier slaag ik er bijvoorbeeld steeds in om strepen in mijn cursussen achter te laten en na één (of, als ik geluk heb, twee dagen) grijp ik al naar de dissolvant om de kleur er weer af te halen. Toen mijn vriendin zei dat ze graag naar de LAKstore wou omdat er een speciale korting was die dag, zei ik alleen maar ja omdat het concept van de winkel me interessant leek én omdat de concept store zich in Antwerpen-Zuid (of kortweg ’t Zuid) bevindt, wat zo ongeveer mijn favoriete buurt in Antwerpen is. LAKstore Bij binnenkomst zijn het meteen de 400 kleuren nagellak die je aandacht trekken. Uitgestald op planken van spierwitte kasten tegen ruwe bakstenen muren krijgen de flesjes uit het beschikbare gamma meteen alle aandacht. Je vindt er collecties van onder andere OPI en Faby. LAKstore Vervolgens wordt je blik getrokken door de verzorgingssectie, waar je uit 200 kleuren kan kiezen die een nagelstyliste meteen kan aanbrengen, waarvan 100 kleuren semipermanent. Er zijn verschillende menu’s waar je uit kan kiezen.

Zelf ben ik niet zo met mijn nagels bezig. De prijzen voor de behandelingen lijken me ook eerder naar de dure kant, zeker voor behandelingen die je makkelijk zelf kan doen. Mijn vriendin die hier meer van kent, bevestigde dat €2 tot €8 vragen om nagellak best wel veel is. Anderzijds kan je ook je voeten laten verzorgen, wat me meer de moeite lijkt. Ook mannen kunnen voor €25 een nagelbehandeling laten doen, bestaande uit basisverzorgingen als vijlen, handbadje, polijsten enz. Dit kan allemaal met of zonder afspraak. Nagelverzorging Volgens de brochure wordt het moeilijkste de kleur kiezen voor je nagels – en volgens mij hebben ze daar een punt. Als je de kleur die je zoekt hier niet vindt, dan ben je nog kieskeuriger dan ik! Er zit vast wel een tint rood, groen of blauw tussen die perfect past bij jouw huidtint en smaak. Of bij de huidtint en smaak van iemand anders, want voor geschenken kan je hier dus ook perfect terecht, aangezien je allerlei extra producten kan kiezen uit het gamma om zo een cadeaupakket samen te stellen. OPI De rest van de LAKstore wordt ingenomen door een bar en lounge, waar je nog lekker een drankje achterover kan slaan. Je mag je eigen eten meebrengen, waardoor het dus een leuke lunchplek is. De LAKstore heeft bovendien een selectie gemaakt in koffie en thee, die ze in leuke verpakkingen verkopen. Ze bieden ook alcoholische dranken en organische fruitsappen aan. LAKstore

LAKstore lounge

Waarom zou je naar de LAKstore moeten gaan?

1. De kleurtjes maken je vrolijk – of je nu iets koopt of niet. Bovendien geven Faby en OPI hun producten originele namen, zoals The Thrill of Brazil (rood) en Cable Car-Pool Lane (paars), wat op zich al voor een heleboel plezier kan zorgen.

2. Bij eender welke gelegenheid (vrijgezellenfeestje, verjaardag…) kan je een behandelingsmenu kiezen of een workshop volgen met een lekker drankje erbij.

3. Het is een originele, aangename lunchplek. Neem je eigen lunch mee en geniet van een drankje en gratis wifi op een leuke locatie – en dan bedoel ik zowel binnenin de LAKstore als buiten in de straten er rond. Voor een apertiefje ben je er natuurlijk ook welkom. De concept store ligt niet ver van enkele leuke restaurantjes en uitgaansgelegenheden. Misschien kan je hier eerst nog even een leuk passend kleurtje voor de nagels kiezen dat past bij je uitgaansoutfit?

Nagellak

Wat vind jij van een concept store zoals de LAKstore? Laat me het me weten als je er geweest bent! Ken jij nog andere concept stores in Antwerpen? Ik hoor het graag!

2 reacties op ‘Getest: LAKstore

  1. Hey Ann! Ik draag meestal gesloten schoenen en dan heeft dat niet zo’n zin vind ik :) Maar in Barcelona had ik dan weer meer de kans om zonder schoenen of op sletsen rond te lopen (op het strand bvb.) en dan deed ik wel nagellak op mijn tenen als bescherming voor mijn nagels (en omdat in Barcelona alle vrouwen enkel nagellak op hun teennagels dragen).

    Like

  2. Ann Van den Eynde schreef:

    Ziet er inderdaad heel leuk uit ! Ik probeer er nog een bezoekje te brengen voor mijn vakantie ;)
    En een tip om geen nagellak strepen in de cursussen te zetten …… Ga toch gewoon voor een leuk kleurtje aan te tenen ,en laat de handen neutraal of zonder ! :)

    Like

Thoughts?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.