Up-to-date

Werden er de laatste tijd nog interessante, nuttige artikelen online gepubliceerd die het delen waard zijn? Zeker weten! Ik heb ze voor jullie verzameld en deel ze hieronder met jullie. Als je je verveelt tijdens de les, nog snel iets wil lezen voor het werk of niets te doen hebt tijdens de lunch is hier wat leesvoer om je bezig te houden! Enjoy!

Hoe ga je op vakantie zonder vakantiestress? – Als jij op reis gaat en graag op en top voorbereid bent, moet je misschien dit artikeltje eens lezen. Zelf deed ik al deze dingen stap voor stap – en doe dat soms nog als het echt nodig is – maar ik probeer tegenwoordig meer te denken van: we zien wel en we zullen het wel overleven. Hoe zit dat bij jou?

Inpakken als een pro! – Als je nog wat meer voorbereidingstips wil, zijn hier wat inpaktips die je misschien nog niet kende. Zelf ben ik dol op inpakken en me verbeelden waar ik dat allemaal zal aandoen. Is het iets waar jij eerder tegenop kijkt?

Dit zijn deze zomer volgens Lonely Planet de mooiste vakantieplekjes van Europa – De zomer is net voorbij, dus laten we even een balans opstellen. Ben jij inderdaad naar één van deze locaties geweest afgelopen zomer of liet jij je niet leiden door aanraders/de kudde en koos jij at random? Zelf ben ik wel naar Sevilla geweest, maar dat was in de herfst (dan zijn de temperaturen ook nog eens een pak aangenamer!).

Gratis doen in de 12 duurste steden – Ik ben dol op gratis activiteiten! Volgens mij is dat zeker typisch voor studenten. Gratis activiteiten zoeken in dure steden als Parijs en New York perkt het dieet van je portemonnee merkbaar in en voor studenten telt elke cent. Maar ik denk dat dit artikel voor iedereen wel interessant is!

10 geweldige droomtrips in Spanje – Ooit, op een dag, zou ik dolgraag een roadtrip in de US doen en mijn droom om alle Amerikaanse staten te bezoeken waarmaken. Als dat niet moest lukken, wil ik zeker genoegen nemen met een roadtrip in Spanje. Zou jij deze locaties ook op je bestemmingenlijst zetten? Vergeet ook zeker niet de links met nog meer informatie te checken als je iets interessants ziet!

Zin in een roadtrip? Dit is de langste ter wereld! – Nu we toch over roadtrips bezig zijn. Even overdrijven? Zou jij het willen doen, de langste roadtrip ter wereld?

Londen Tips: 16 bezienswaardigheden – Je gaat naar Londen en wordt overweldigd door wat er allemaal te zien, doen, beleven valt. Wat je eigenlijk nodig hebt is een duidelijke lijst van wat je zeker niet mag missen. Wel, hier is een uitstekend voorbeeld van zo’n lijst. Zelf schreef ik natuurlijk ook al blogposts over Soho, Camden Town en Greenwich. Bijhorend bij dit artikel van Explorista kan je ook nog altijd ontdekken hoeveel een citytrip naar Londen kost.

Waarom toerist zijn oké is – O ja, hier heb je haar nog een keer. Ik moet dit gewoon met jullie delen omdat het voor mezelf heel veel duidelijk maakte. Zelf kies ik er soms bewust voor om toeristische dingen te doen en andere keren weer van het uitgestippelde pad te gaan. Maar zoals Explorista schrijft, elke reisstijl is oké. Er is geen juiste reisstijl. Ik voel me persoonlijk het beste bij afwisselen tussen de toerist uithangen en helemaal anti-toerist zijn. Hoe reis jij het liefst?

Heb je nog iets interessants gelezen, iets dat het waard is om met mij of anderen te delen? Is er een bepaald onderwerp waar je graag meer over wil lezen? Laat het me zeker weten!

Advertenties

Thoughts?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.