Dit zijn de 5 meest gelezen artikels van 2017

Elk jaar maak ik een overzicht van de meest gelezen artikels van het jaar. Ik heb dan misschien niet zo veel geschreven in het tweede semester van 2017 omdat heel wat persoonlijke zaken mijn tijd en aandacht vroegen, maar ik heb toch aardig wat reistips en verhalen met jullie kunnen delen. En een aantal daarvan konden jullie blijkbaar wel smaken, en daar doe ik het nog steeds voor.

Ik ga het niet langer rekken. Hier zijn de 5 meest gelezen artikels van 2017, dankzij jullie.

Prettige feesten!

meest gelezen artikels 2017

De 5 meest gelezen artikels

van 2017

5. Toeristendingen die je niet mag missen in Porto

Samen met een vriendin was ik een verlengd weekend in Porto te vinden in februari. Alweer een stad die ik na lang dromen eindelijk kon bezoeken! Ik lijstte voor jullie de toeristendingen op die je zeker niet mocht missen. Ze zijn mijn persoonlijke favorieten in de tweede grootste stad van Portugal.

4. Mijn 5 favoriete buurten in Parijs

Op vraag van enkele vrienden schreef ik enkele artikels over Parijs met mijn persoonlijke tips. Jullie ontdekten massaal welke mijn favoriete buurten zijn in Parijs. Ook deelde ik enkele buurten die ik zelf nog graag zou ontdekken. Nu is het een van de populairste artikels van afgelopen jaar!

3. 10 Onmisbare Dingen voor in de Handbagage

Ok, er zijn veel bloggers die dit soort lijstjes delen, maar kijk. Ik reis veel. En ik ben zelf ook wel eens iets vergeten dat handig had geweest tijdens mijn vlucht of tijdens het wachten op de luchthaven. Ja, je kan deze dingen ook wel snel op de luchthaven inslaan, maar toch. Beter voorkomen dan genezen, toch? Dat dachten jullie blijkbaar ook!

2. Tips van Locals: wat te eten, zien en doen in Porto

De eerste nacht bracht ik door in een Airbnb, waar ik een paar uur lang met de lokale eigenaar babbelde over hoe de inwoners van Porto de stad ervaren. Zo verzamelde ik insider tips die mijn reis top maakten! Blijkbaar houden jullie net zo van tips van locals als ik! Nice!

1. 7 Weetjes over Parijs die je nog niet kende

Het nummer één artikel van 2017 zijn de weetjes over Parijs die je nog niet kende. Het is best moeilijk om nog iets nieuws te ontdekken over een stad waar jij en vele anderen al minstens één keer of zelfs meer zijn geweest. Maar, zeg eens, ben ik geslaagd? Zat er iets tussen dat je nog niet wist?

artikels-2017

By Debbie Hughes

2 reacties op ‘Dit zijn de 5 meest gelezen artikels van 2017

Thoughts?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.