Top 5 meest gelezen artikels van 2019

Het is een traditie dat ik op het einde van elk jaar de populairste nieuwe artikels op lijst. Zo heb ik een reden om op het jaar terug te kijken en ben jij zeker dat je het beste van de blog niet gemist hebt!

Populairste artikels van 2019

hindoe huwelijk shaadi

1. Vijf dingen die je altijd al wilde weten over het hindoe huwelijk

Het begin van het jaar bracht ik door in India. Mijn voormalige klasgenote had me uitgenodigd voor haar huwelijk en ik woonde de festiviteiten bij vanaf het begin tot het eind. Voor het geval jij ook eens de kans krijgt een hindoe huwelijk bij te wonen, heb ik een hele gids geschreven met alles wat je moet weten. Geniet van de foto’s en absorbeer alle weetjes!

2. Wat is duurzaam reizen?

2019 stond in het teken van manieren zoeken om duurzamer te gaan reizen zonder aan basisbehoeften te hoeven in te boeten. De eerste vraag die ik me stelde, was wat duurzaam reizen inhoudt voor mij als individu? Dat schreef ik uit, zodat ik altijd kon terugvallen op de basis. Laat je me even weten wat jij doet om duurzamer (of minimalistischer) te reizen?

Jaipur-rajasthan-jal-mahal

3. India voor beginners: 11 bestemmingen voor een onvergetelijke reis

Omdat ik vaak de vraag krijg welke bestemmingen ik aanraad in India, heb ik een lijst gemaakt van 11 gevarieerde plekken die ideaal zijn voor een eerste bezoek aan India. Er is voor elk type reiziger wel iets! Gebruik het zeker als je go-to planning inspiratie.

4. Wanderlust: 34 Symptomen dat je verslaafd bent aan reizen

Dit jaar experimenteerde ik ook eens met wat nieuwe types artikels. Deze lijst met 34 symptomen van een reisverslaafde konden jullie wel smaken! In welke puntjes herken jij jezelf?

isla de ometepe nicaragua

5. Rejuvenating: Swim in the Ojo de Agua in Nicaragua

Ik recupereerde een heleboel artikels die ik schreef op mijn tweede (engelstalige) blog die ik binnenkort ga afsluiten. Het is gewoon veel werk om twee blogs te managen… Daardoor publiceerde ik dit jaar ook een heleboel avontuurlijke verhalen en ervaringen van over de hele wereld, waaronder mijn duik in de Ojo de Agua in Nicaragua. Had je deze gemist? Dan kan je hem nu snel nog even meepikken!

Wat zijn jouw beste reiservaringen van 2019? Deel ze hieronder in de comments!

Thoughts?

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.