The Hoxton HOTEL Holborn ****

The Hoxton Holborn
Snug Room | Hoxton Holborn

Als je een hotel zoekt dat vlakbij verschillende coworks ligt én van waar je op 5 minuten los de West End inloopt, dan hoef je niet verder te zoeken. Vanuit The Hoxton Hotel in de wijk Holborn zit je perfect. Op 10 minuten ben je al in het bruisende Covent Garden, het sprankelende Oxford Street en sta je aan de inkom verschillende bekende musea.

En die werkplekken met interessante dagpassen en leuke restaurantjes in de buurt voor ‘s middags? Check! Ik nam zelf een dagpas bij Labs House.

Los van de uitstekende ligging is dit hotel een aanrader voor ondernemers op workation of zakenreis als je op zoek bent naar een boutique hotel uitstraling met hot & happening bar voor een drankje in hippe sfeer. Hoewel de bar me iets te druk was op donderdag- en vrijdagavond, bereidden ze wel a mean cup of coffee en heerlijke cocktails… die via de handige room service app naar mijn industrieel ingerichte kamer werden gebracht. Handig voor de introverten onder ons!

En als je dus geen zin hebt om na een dag werken, meetings en breinbreken de stad in te trekken, eet je gewoon je buikje rond in Rondo, het restaurant op de gelijkvloers van The Hoxton. Of trek je terug in La Cave, de wijnbar die verborgen ligt onder de hotellobby.

The Hoxton Snug Room

De kamer zelf was helemaal ingericht in het thema van de oorspronkelijke bestemming van het gebouw. Vroeger was dit een telephone exchange. Denk: Las Chicas del Cable. Aan alle details is gedacht, van de nachtkastjes tot de douchekop. Hoewel het bed, lakens en kussens hemels waren, zou ik de kamer niet aanbevelen om een “workday-in” te houden. Hoe leuk het bureautje er ook uitziet, een aangename werkplek is het niet. Kies dan liever de koffiebar aan de overkant van de straat!

 

The Hoxton windt er geen doekjes om dat hun kamers “optimaal gebruik maken van de ruimte”. Je verblijft er geen week, maar voor 1 of 2 overnachtingen is het gezien de optimale ligging een overweging waard.

CGA Approved

Kamer: 4/5 • Snug Room was klein maar fijn.

Wifi: 5/5 • Snel, stabiel, gratis.

Ontbijt: 3/5 • Room service via app, beperkte keuze.

Werkplek: 2,5/5 • Bureautje niet voor te werken, wel goed gevuld met thee en koffie.

Ligging: 5/5 • Vlakbij co-works, restaurants en cultuur.

The Hoxton Holborn

Foto’s zijn eigendom van The Hoxton.

 

Oorspronkelijk gepubliceerd op 13/05/24 | Laatst geüpdatet op 13/05/24

Scroll naar boven