Kozmo Luxury Boutique Hotel Budapest *****

Als je niet in de drukke binnenstad wil verblijven, maar wel vlakbij de toeristische trekpleisters van de Hongaarse hoofdstad wil zitten, dan is Kozmo Luxury Boutique Hotel een aanrader. Zodra je een voet binnenzet op de binnenplaats en een eerste glimp opvangt van de hotellobby weet je al dat je hier niks te kort zal komen.

 

Het personeel van Kozmo gaat de extra mile om je de best mogelijke ervaring te bieden, en dat je merk je al meteen bij aankomst. Het inchecken gebeurt zeer efficiënt en met één van de drie liften ben je zo op de juiste verdieping zonder te hoeven wachten (altijd mooi meegenomen, zeker als je ’s morgens opstaat met honger zoals ik lol).

Elke ruimte is smaakvol ingericht in een moderne stijl, behalve de originele trap van het voormalige telefoniegebouw die gerestoreerd en bewaard is gebleven. Deze trap brengt je tot aan de vergaderzalen waar alles aanwezig is voor een workshop, bijeenkomst of brainstormsessie met je team.

 

 

En deze vele stappen heb ik meermaals per dag genomen, want helemaal bovenaan volgde ik 4 dagen business strategy & mindset sessies tijdens een Growcation van de Hands On Academy. Het nadeel was dat je al die trappen moest doen om naar de wc te gaan tijdens de pauze omdat de dichtstbijzijnde wc die aan de receptie was, als die van Bistro (aan de overkant van de verdieping) waren afgesloten.

Als je houdt van comfortabele luxe, dan zijn de kamers van Kozmo werkelijk een droom. Ik verbleef in een Superior type kamer. Je kan kiezen uit vier verschillende soorten kussens en vanuit je bed kijk je door de glazen wand uit op de enorme losstaande badkuip. Ga je verder op ontdekking in de gigantische badkamer, dan ontdek je douchekamer, afgezonderd toilet, badjassen en ruime hoeveelheid handdoeken, en zelfs een stijltang naast de gebruikelijke haardroger.

cga approved

Kamer: 5/5 • moderne inrichting, zeer ruim, groot bed en keuze uit verschillende kussens, ruime badkamer met ligbad en regendouche

Wifi: 4.5/5 • zeer goed, gratis

Ontbijt: 4.5/5 • continentaal buffet en à la carte

Werkplek: 4/5 • klein bureau, koffie- en theecorner

Wellness: 5/5 • ruim aanbod aan massages en schoonheidsbehandelingen, op voorhand reserveren

 

Foto’s zijn eigendom van Kozmo Luxury Boutique Hotel.

 

Oorspronkelijk gepubliceerd op 19/1/24 | Laatst geüpdatet op 21/1/24

Scroll naar boven